Kampen in het kerstpakket

Ieder jaar komt het weer terug: de zoektocht naar de inhoud van het kerstpakket. De tijd vliegt, en voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur.

Ben je op zoek naar een Kamper item, een lokaal tintje voor in het kerstpakket? Dan hebben wij bij het Stadsarchief Kampen de perfecte invulling daar van: 

 

Doe de groeten uit Kampen

De Ansichtkaartenset met historische foto’s uit onze collectie. De kaarten zijn leuk om te versturen en ze staan ook prachtig in een lijstje aan de muur.
€ 5,00 inclusief BTW

 

Kamper Kwartet

Ontdek de geschiedenis van Kampen spelenderwijs met het Kamper Kwartet. Het kwartetspel bestaat uit 9 thema’s met historische beelden en kaarten uit de gemeente Kampen. Super leuk voor jong en oud!
€ 9,95 inclusief BTW


Hanzebord

Oud-Hollands ganzeborden. Wie kent het bordspel niet? Het Hanzebordspel draait om de geschiedenis van Kampen in de Hanzetijd. Het speelveld bestaat uit archiefstukken uit onze collectie. Al spelend kom je hier meer over te weten. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk als koggevaarder naar Kampen te varen. Onderweg kom je verschillende historische hindernissen tegen.
€17,50 inclusief BTW

 

Wil je een stukje Kampen geven in het kerstpakket dit jaar? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 038 377 070.  We denken graag met je mee.

 

 

Gerelateerde artikelen

Kamper Kwartet Doe de groeten uit Kampen met deze ansichtkaarten Hanzebordspel