Jaarverslag 2017

Het jaarverslag 2017 van Stadsarchief Kampen is digitaal beschikbaar.

Jaarlijks maken wij een verslag waarin wij de belangrijkste zaken, activiteiten en mijlpalen van het voorgaande jaar vermelden. Voor de eerste keer in onze geschiedenis geen gedrukte maar een digitale versie. 

Wij hebben verschillende digitale versies van ons jaarverslag laten maken, te weten:  

een te downloaden versie 

Klik op het PDF icoon onderaan deze pagina om het jaarverslag te downloaden. Na opening van het bestand kunt u het jaarverslag op uw scherm lezen. Indien de tekst niet makkelijk leesbaar* is, dan kunt u de mogelijkheid om in te zoomen op de tekst toepassen waardoor de teksten wél goed leesbaar zijn. (*U kunt natuurlijk ook de instellingen op uw computer aanpassen).

een digitaal boek 

Als u op de afbeelding van het jaarverslag klikt (onder de foto) dan begint het laden van het verslag. We hebben ervoor gekozen u deze versie, een soort digitaal boek, in een zo hoog mogelijke kwaliteit aan te bieden maar daardoor kan het wel iets langer duren om het jaarverslag te laden. Door op de driehoekjes links en richt naast het verslag te klikken bladert u door het verslag. In deze versie kunt u ook op het icoontje van de printer klikken om pagina's te printen.

Ondanks de hoogst mogelijke kwaliteit van dit jaarverslag kan het voorkomen dat de teksten op uw scherm niet scherp zijn. U kunt de instellingen van uw computer aanpassen maar simpelweg inzoomen is wellicht de snelste oplossing om het verslag goed te kunnen lezen. 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Stadsarchief Kampen. Jaarverslag 2017

Het Jjaarverslag 2017 van Stadsarchief Kampen te downloaden als PDF bestand.

  • Versie: april 2018