Sporen: route door creatief Kampen

In september en oktober slaan de culturele partners van Kampen (Stadsgehoorzaal, Stadsarchief, Stedelijk Museum, Bibliotheek, Quintus) de handen ineen voor een bijzonder project: 5 weekenden lang kunnen bezoekers in het spoor van kunstenaars treden tijdens SPOREN: route door creatief Kampen.

Tussen 16 september en 15 oktober is er ieder weekend een route waarbij muziek, dans, beeldende kunst, literatuur en theater samenkomt op bijzondere plekken in de stad. Het thema ‘sporen’ is de verbindende schakel. Sporen ervaar je overal: in de natuur, in de samenleving en bij jezelf. Letterlijke sporen, maar ook sporen die gegrift staan in je herinnering en die je meedraagt. Welk spoor volg jij, welk spoor laat je achter?

Tijdens SPOREN laten 15 Kamper kunstenaars van zich horen en zien, met korte performances en expo’s. Iedere route start 6 keer en duurt 1 tot 1,5 uur. Ieder weekend zijn 3 andere kunstenaars aan de beurt, bezoek daarom meerdere routes! De indeling per weekend is te vinden op de website van de Stadsgehoorzaal.

Programma:

16 + 17 september (fietsroute): Bas Nijhof, Annemarie Cilon, Workheart
23 + 24 september (fietsroute): Ben Marsman, Noel Haile, Alioune
30 september + 1 oktober (wandelroute): Geert Leurink, Rudy Simon, Martin Jan van Santen
7 + 8 oktober: Beau Voerman, Willeke van Orsel, Merijn Wouda (kaartverkoop start later)
14 oktober - Hanze in de Nacht: Geraart Westerink, Gwen Mustamu, Sijmen de Jong

Makers: Geert Leurink, Merijn Wouda, Martin Jan van Santen, Sijmen de Jong, Alioune Diagne, Ben Marsman, Gwen Mustamu, Annemarie Cilon, Geraart Westerink, Beau Voerman, Bas Nijhof, Willeke Orsel, Workheart, Noël Haile, Rudy Simon.

Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar: https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/sporen-datums/