Pubkwis op zien Kampers

Voor het eerst in Kampen, kump det zien: Pubkwis op zien Kampers!

 

Een avondvullende quiz in het teken van ons mooie Kampen! Op dinsdagavond 11 februari in De Stadskazerne. Iedereen is van harte welkom.  Je speelt de quiz in teams van maximaal 5 personen. Ter plekke stellen we de teams samen. Natuurlijk kun je ook van te voren een team vormen. 
 
We starten de avond met een een korte uitleg over de schrijfwijze in het Kampers. Daarna speel je met je team verschillende rondes! 
Een ronde van de Bibliotheek Kampen over boeken met Kampen in de hoofdrol. Het Stadsarchief Kampen en de HV Jan van Arkel komen met fotorondes. En natuurlijk komt de Kamper Taalkring met een aantal verrassende dicteerrondes. Er is muziek van Jac Ruiten en een verhalenverteller. Kortom het wordt een gezellige avond ter ere van ons mooie Kamper taaltien. 
 
Want det mooie Kamper taaltien mag nooit verleuren gaon. Döörumme is zo’n aovend met mekare speulenderwies Kampers skrieven en praoten ätstikke goed.

Deze pubquiz is een initiatief van de Bibliotheek Kampen, de Historische vereniging voor de IJsseldelta Jan van Arkel en het Stadsarchief Kampen. 
 
Praktische informatie:
🗓 11 februari  - 🕗20.00 uur, inloop 19.30 uur
📌 De Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen
💰Gratis entree voor Jan van Arkel-leden en leden van de Bibliotheek Kampen. Entree niet-leden € 2,00. Meld je aan via deze link