Schrijf een hartverwarmend kaartje

Stel je voor dat je met kerst niet thuis kan zijn. Omdat je nog aan moet sterken na een ziekenhuisopname, omdat thuis wonen door dementie niet meer kan of omdat je een andere vorm van intensieve zorg nodig hebt. Hoe leuk zou het dan zijn om een kaartje te krijgen van een stadsgenoot?

Voor een bewoner van Myosotis

Deze kerstperiode kan je in de hal van De Stadskazerne een kerstkaart komen schrijven voor een bewoner van verpleeg- en revalidatiecentrum Myosotis in Kampen, gevestigd in het oude Stadsziekenhuis. Een thuis voor dementerende ouderen en mensen met een zwaar lichamelijke beperking. Daarnaast is er een revalidatieafdeling voor mensen die bijvoorbeeld herstellen van een heupoperatie of hersenbloeding. In totaal zijn er 155 bewoners.

Schrijf een kaart!

Uiteraard klimmen de medewerkers van de Bibliotheek en het Stadsarchief zelf in de pen, maar het is fantastisch als jij met ons mee wilt doen! Als we veel beschreven kaarten hebben kunnen we ook bewoners van andere IJsselheemlocaties in Kampen blij maken met een kerstwens. Dus kom naar de kerstboom in de hal van De Stadskazerne, schrijf jouw wens op een kaart en hang deze in de boom. Wij zorgen ervoor dat de kaarten op 24 december bezorgd worden bij de bewoners van Myosotis!