• Home
  • Nieuws
  • Lockdown en kerstvakantie in het Stadsarchief Kampen

Lockdown en kerstvakantie in het Stadsarchief Kampen

Ook wij sluiten vanwege de lockdown per direct de deuren van ons informatiecentrum. Natuurlijk zijn we tot aan onze kerstvakantie telefonisch tussen 9 en 12 uur en per e-mail bereikbaar voor vragen en informatie. Zodra het kan staan we uiteraard weer voor u klaar. Blijf gezond! 

Voor noodgevallen zijn wij voor onderzoeken van juridische, bestuurlijk-administratieve, informatieve en bouwtechnische aard bereikbaar.

De medewerkers en vrijwilligers van het Stadsarchief Kampen hebben kerstvakantie, en wel vanaf woensdag 22 december 2021 tot en met woensdag 5 januari 2022.

Vragen en opmerkingen die ons in deze periode via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereiken, worden vanaf donderdag 6 januari 2022 in behandeling genomen. 

Het Informatiecentrum is in deze weken en tijdens de lockdown voor het publiek gesloten. Wanneer de lockdown opgeheven wordt is het Informatiecentrum weer voor het publiek toegankelijk. We houden u op de hoogte. 

Vanwege de RIVM-maatregelen kan dit ook in 2022 voorlopig alleen op afspraak.Wij verzoeken u vriendelijk uw bezoek minimaal 48 uur van tevoren aan te melden via het reserveringsformulier op onze website. Klik op de volgende link om een reservering te maken: Reserveringformulier-informatiecentrum

Wij wensen u fijne feestdagen en staan in het nieuwe jaar als vanzelfsprekend weer voor u klaar!

 

Bijschrift foto 

IJsbaan van T.O.G. gezien vanaf de Broedersingel in noordelijke richting (circa 1900)
Fotonummer: F002832