Hansjesspeurtocht

Je wist het vast al, 2023 is het Hanzejaar. Een jaar vol leuke en interessante activiteiten die te maken hebben met de Hanze: het middeleeuwse samenwerkingsverband tussen een heel aantal steden, de Hanzesteden. Met ook in onze Hanzestad Kampen heel veel leuks. Zoals het superleuke Hansje knutselproject, het Hanzefest op 25 en 26 augustus, de Wereldrecordpoging knopen leggen op 25 augustus, Hanze in de nacht op 14 oktober, de Hanze lego tentoonstelling dit najaar en Kleur de Hanze in december...... en de geweldige Hansjesspeurtocht in De Stadskazerne. 

 

Hansjesspeurtocht

Durf jij de uitdaging aan? Alle Hansjes zoeken die we door de hele Stadskazerne verstopt hebben? In de hal, bij het Stadsarchief, in de bieb, op de begane grond, de eerste en tweede etage.... Flink speuren dus! 

Haal je invulblad bij de Klantenservice in de bieb. Zoek alle Hansjes en kijk telkens welke letter er bij het Hansjes staat. Schrijf de letters in het juiste hokje op het blad en je ziet de oplossing. Check of je het blad helemaal hebt ingevuld en lever het weer in bij de Klantenservice. Wie weet ben jij dan straks onze winnaar. Succes!!

Speuren kan vanaf 22 juli tot en met zondag 10 september