Corona update

Ook Bibliotheek Kampen sluit, in verband met het coronavirus, 16 maart 9.00 uur voor het publiek. Dit besluit is genomen in lijn met de landelijke maatregelen.

Het Stadsarchief en de Touristinfo hebben al eerder besloten om te sluiten voor het publiek. Nu de Bibliotheek ook gesloten is voor het publiek, betekent dit ook, dat de Stadskazerne van 16 maart tot in ieder geval 6 april gesloten is voor het publiek. 

 

Informatie over De Stadskazerne-lezing van 24 maart en Executie aan de Meppelerstraatweg van  31 maart 

Voor de lezingen die horen bij de expositie Alle waarden draaien om, Kampen bezet en bevrijd 1940 -1945 wordt een nieuwe datum gezocht. De al gekochte kaartjes blijven geldig. Inmiddels hebben wij iedereen ook een e-mail gestuurd.

We wachten eerst de verdere berichtgeving over de coronamaatregelen af voordat we een nieuwe datum communiceren. We danken u voor uw geduld en uw begrip. En hopen binnenkort met een nieuwe datum te kunnen komen. 

 

Wanneer u een schriftelijke aanvraag naar ons hebt gemaild.

Wanneer u ons in deze periode een schriftelijke aanvraag per mail heeft gestuurd vragen wij uw geduld. Wij vragen, vanwege de inmiddels bekende omstandigheden,  daarvoor een ruim voorbehoud. Wij functioneren op dit moment met een minimale bezetting. Dit kan betekenen dat u langer op onze reactie moet wachten dan wij eigenlijk zouden willen. Wij vragen uw begrip daarvoor.