Mej. Zwerina Adriana Hendriks kortweg juffrouw Hendriks bijgenaamd de vogel Gods. Toen werd zij ziek en kwam in een geloofscrises terecht. Zij besloot ontslag te nemen en werd evangeliste. Zij is dat meer dan veertig jaar geweest, daardoor is zij decennia lang een vertrouwde verschijning in het Kamper straatbeeld geweest. Ze vertrok met haar zuster in april 1970 naar Epe waar ze overleed op 14-05-1974.
Mej. Zwerina Adriana Hendriks kortweg juffrouw Hendriks bijgenaamd de vogel Gods. Toen werd zij ziek en kwam in een geloofscrises terecht. Zij besloot ontslag te nemen en werd evangeliste. Zij is dat meer dan veertig jaar geweest, daardoor is zij decennia lang een vertrouwde verschijning in het Kamper straatbeeld geweest. Ze vertrok met haar zuster in april 1970 naar Epe waar ze overleed op 14-05-1974. x
Informatie over afbeelding of scan x
Mej. Zwerina Adriana Hendriks kortweg juffrouw Hendriks bijgenaamd de vogel Gods.
Toen werd zij ziek en kwam in een geloofscrises terecht. Zij besloot ontslag te nemen en werd evangeliste. Zij is dat meer dan veertig jaar geweest, daardoor is zij decennia lang een vertrouwde verschijning in het Kamper straatbeeld geweest.
Ze vertrok met haar zuster in april 1970 naar Epe waar ze overleed op 14-05-1974.
Datering:
1960 - 1970.
Documenttype:
Foto zwart-wit
Collectie:
Foto's
Uw bestand wordt voorbereid, een moment geduld alstublieft.